Nieuws

2 februari 2016

Op zondag 28 februari om 15.00 uur organiseer ik voor het eerst het "Sunday Popcafé", met optredens van mijzelf en 5 van mijn leerlingen, ieder met een eigen band. Locatie is Stadsbrouwerij Cambrinus, Houtmarkt 56 in Zutphen. De entree is gratis. Meer info via mijn contactpagina of op de facebookpagina.


9 september 2014

Vorige week is het nieuwe seizoen weer gestart voor de zanglessen en logopedie. Er zijn nog enkele plaatsen op dinsdag in Apeldoorn en op woensdag/vrijdag in Zutphen.

Verder kan ik melden dat leerlingen vanaf nu via mij met 10% korting bladmuziek en lesmateriaal op bladmuziekplus.nl kunnen bestellen.


26 juni 2014

Concertagenda:

vrijdag 27 juni 22.00 met Funky Fools in The Livingroom, Zwolle

zaterdag 28 juni 18.30 Leerlingenconcert, Laag Soeren

zondag 29 juni 14.00 met jazztrio JTUW in Zutphen (www.zutphenloungt.nl)

woensdag 2 juli 13.30 medewerking (als pianist) trouwdienst

zaterdag 5 juli optreden besloten feest Nijmegen met Funky Fools

vrijdag 11 juli opreden besloten feest Ellecom met Funky Fools

vrijdag 18 juli 23.00 met Funky Fools in 't Oude Pothuys, Utrecht

zondag 20 juli met Funky Fools bij Northsea Soul Festival (http://events.joejanemedia.nl/evenementen/north-sea-soul-festival-2014/)

zaterdag 6 september 20.45 met Funky Fools bij Live@the Brons festival, Zutphen

zondag 7 september met Funky Fools, voorprogramma Earth, Wind and Fire in Hertme (http://www.openluchttheaterhertme.nl/nieuws/84-metropool-open-air-deel-2-earth-wind-fire-experience.html)

zondag 14 september met Funky Fools, muziektent Oranjepark

zaterdag 4 oktober met Opwekking Teenzone band, Like Jesus event in Amsterdam


12 maart 2014

Ik ben de laatste maanden actief geweest in meerdere bands. Aanstaande zaterdag sta ik met de band Funky Fools in de kwartfinale van 'Clash of the Coverbands'. Meer info: https://www.facebook.com/thefunkyfools

 


2 februari 2013

er komt weer een leerlingenconcert! Op zaterdagavond 13 april vanaf 20.00 uur in 't Sprengenhus in Laag Soeren. Verdere info wordt later bekend gemaakt.6 september 2012

vanaf nu is het ook mogelijk om voor zangles of logopedie af te spreken in Apeldoorn. Er is in Apeldoorn nog voldoende plek voor nieuwe leerlingen.15 februari 2012

Zangleerling Sterre heeft de provinciale finale van het Kinderen voor Kinderen songfestival gewonnen! Gefeliciteerd! Ik ben natuurlijk supertrots. Op 25 maart is de landelijke finale, die op tv wordt uitgezonden.

 


19 november 2010

Op vrijdagavond 28 januari 2011 geven mijn leerlingen en ik samen een concert in cafe La Bicyclette, Vaaltstraat 6 in Zutphen. Aanvangstijdstip 20.00. Van harte welkom!!

 


6 november 2010

Door een stroom van nieuwe aanmeldingen heb ik op dit moment een wachtlijst voor zangles. Neem gerust contact met mij op als je geïnteresseerd bent, ik reageer snel, maar houd er rekening mee dat je niet direct met mij aan de slag kunt.

 


9 oktober 2010

Podiumervaring is minimaal net zo leerzaam als zangles, daarom wil ik af en toe daarvoor iets organiseren voor mijn leerlingen. Er komt binnenkort een eerste leerlingenconcert aan, spannend voor de zangers en zangeressen die bij mij les hebben en ook voor mij! Houd deze nieuwspagina in de gaten voor meer info, zodra er iets bekend is over datum en locatie post ik het.

 


7 september 2010

Vanaf deze week geef ik de zanglessen op een mooie nieuwe locatie met alle nodige apparatuur: bij Scenic Sound aan de Finsestraat 6. Ik zie jullie daar graag op de vrijdagmiddag!

 


18 mei 2010

Alle tieners van 12-17 opgelet: aankomend weekend geef ik 2 keer een gratis zangworkshop van een uur op de christelijke conferentie Opwekking in de TEENzone. Op zaterdag en zondag van 13.15-14.15. Info over de conferentie op: www.opwekking.nl

 


6 mei 2010

Ik hou van het volgen van cursussen en workshops voor nieuwe inspiratie. Vandaag heb ik een workshop gevolgd bij Canadese vocalisten Dylan Bell en Suba Sankaran. Het eerste deel ging over het gebruiken van een 'loopstation', dat geeft je de mogelijkheid om live op het podium korte stukjes op te nemen en af te spelen in een loop, zodat je daar weer overheen kunt improviseren. Wie weet ga ik zo'n ding nog eens kopen... Het tweede deel ging over inzingen, vocale percussie en improviseren. Dat was heel goed, ik heb weer nieuwe ideeen gekregen voor mijzelf en mijn leerlingen.

 


30 maart 2010

Website gelanceerd!